V míse smíchám mouku s 30g parmazánu, strouhanou citronovou kůrou, sušeným česnekem a špetkou soli. Maso nejprve obalím v bílku a poté v připravené směsi.
Na pánvi rozehřeju olej a orestuji kuřecí plátky ze všech stran dozlatova. Dám je stranou na talíř.
Do pánve přidám máslo. Zlehka opeču nasekaný česnek (stačí asi 1 minuta). Pak přidám špenát, a když lístky zvadnou, přidám smetanu a zbývající parmazán. Přileju na pánev kuřecí vývar a vařím 3-4 minuty, než se omáčka zahustí.
Na pánev vrátím kuřecí maso a vařím při mírné teplotě dalších 6-8 minut. Maso během vaření neobracím, aby se nepoškodilo těstíčko.
Po dokončení posypu nakrájenou bazalkou a pokapu citronovou šťávou.